Pokémon Szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lauricia McLorden

Go down

Lauricia McLorden Empty Lauricia McLorden

Post by Lauricia on Fri Jan 03, 2020 6:41 pm

Név: Lauricia McLorden

Karakter neme:

Karakter kora: 17

Kaszt: Tréner

Beszédszín: #9900cc

Kinézet: Lauricia szelíd természetéhez mások elmondása szerint külseje tökéletesen illik. Amely tükrözi kissé kulcscsontja alá érő, sötétbarna, szinte már szögegyenes, dús haját és az általában ártatlanul csillogó pont ugyanolyan, talán kicsit sötétebb színű szemeit, melyek a fényben, sok esetben világosabban szoktak tündökölni. Kedvenc hajviselete a szimplán kibontott, általában a vállára omló típus, de emellett gyakorta hordja egy részét elválasztva, ezt hátul copfba összefogva, elől, a homloka nagyobbik részét eltakaró oldalfrufruját pedig szereti szinte minden percben igazgatni, nehogy véletlenül a szálak összeragadjanak, esetleg rést hagyjanak egymás között. Ruhái leginkább a visszafogott kategóriába sorolhatók, mind az elegáns, mind a sportos variációk egyaránt. Tárházában minden szín felfedezhető, a rendes, letisztult fajtákból, a csicsás darabokért nem igazán van oda, így nem is szívesen viseli őket. Kedvenc szettje egy lenge, világos rózsaszín felsőből áll, melyen az "I'm a Magical Pokémon Trainer" felirat díszeleg némileg vastagított, fekete, 'Harrington'-nak nevezett betűtípusban, ehhez pedig számára a fekete, gombos, magasított derekú farmer passzol, hidegebb időben a hosszú, még melegebb időben a rövid szárú változata. Lábán általánosságban sportcipőt, téli, esetlegesen latyakos időben parányit magasított talpú csizmát hord, ezzel is kissé megnövelve az alapjáraton százhetvenhárom (173) centiméteres magasságát. Alkata kimerül a vékony, sportosban, amihez egy enyhén kockás has is társul, sok-sok edzéseknek hála, ami világos, fehéres bőrtónusához ideálisan illik is.

Jellem: Mint már említettem a leányzó egy szelíd, csöndes egyéniség. Illedelmesnek illedelmes, így, ha valaki beszélgetést kezdeményez szívesen válaszol neki és próbálkozik meg a csevegéssel, de nem gyakran hoz fel témákat, inkább hagyja, hogy a másik fél beszéljen és azokhoz fűz hozzá dolgokat. Alapjában véve egy kedves, mosolygós és okos lány, bár némi önbizalomhiánnyal így is küzd, de ezt igyekszik mindenki elől leplezni, ahogy érzékenységét is, mivel ő az a fajta, aki még egy thriller filmen is képes elsírni magát, annyira sajnálja, s együtt érez a benne szereplő karakterekkel. Úgy ténylegesen egy emberben sem bízik, vagy bízott meg eddigi életében nagynénijén kívül, így ő az a személy, aki mindent tud Lauriciáról. Személyiségileg pár dologban egész értetlen, ha lehet ezt így mondani, a sértő, cinikus megjegyzéseket nem szokta elsőre -van, hogy sokadjára sem- felfogni, ahogy a humoros szövegeket, vicceket sem, maximum akkor, ha esetleg elmagyarázzák neki, vagy jobban kifejtik. De ez is hozzá tartozik jelleméhez és másokkal együtt jókat szokott az ilyen pillanatain mulatni, megtörténésük után. Egyébként kíváncsi természet, szeret újat megismerni és érdeklődni minden iránt, figyelmét világ életében pedig természetesen az édes kis zsebszörnyek kötötték le, közülük is Ponyta élvez a legnagyobb privilégiumot, leginkább a megfejthetetlen természete miatt.

Felszerelés:
- Oldaltáska
- Ruhák
- Pénz
- Kanto Pokémon kódex
- Kanto régió térképe
- Innivalós üveg
- Étel, ami eláll és ételes konzervek
- Evőeszköz
- Pokémon eledel
- Telefon
- Pokémon labdák (5 db)

Számlatörténet:
+ 5000 PD - Előtörténet

Pokémonok:

Lauricia McLorden UnkemptGlitteringBunting-max-1mb
Ponyta
Becenév: Néha kis csikó
Szint: 5
Képesség: Villanó tűz (Flash Fire)
Jellem: Eléggé magának való természet, nem szereti sem az embereket, sem a Pokémonokat, mondhatjuk, hogy teljes mértékben ellenséges velük, rúg, harap, megégeti őket, s mind ennek egy régebben átélt trauma az oka. Eleinte Lauriciával is így volt, azóta viszont elviseli a lányt és a közelségét, csakis azért, mivel nyomós oka van rá. Egyszer megmentette az életét és azóta is adósának érzi magát, ezért, többnyire távolságtartóan, de mindenhova megy vele, vigyáz rá, ha a helyzet esetleg úgy adódna. Annak idején, még kezdetben egyáltalán meg sem engedte a lánynak, hogy hozzáérjen, ehhez pedig egészen hosszadalmas ideig tartotta is magát, ám végül beadta a derekát, az idő némi sebet kezdett begyógyítani. Így, igaz, hogy csak Lauriciának, de neki megengedi, hogy megérintse, simogassa, bár azt sem hosszadalmas ideig.
Mozdulatok: Öklelés (Tackle), Morgás (Growl), Farokcsóválás (Tail Whip)
Lauricia
Lauricia
Tréner

Hozzászólások száma : 4

Karakter
Hírnév:
Lauricia McLorden Left_bar_bleue0/0Lauricia McLorden Empty_bar_bleue  (0/0)
Szintpont: 0
Vagyon: 5000 PD

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum