Pokémon Szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

[Kaland] A rejtélyes rajongó

Go down

[Kaland] A rejtélyes rajongó Empty [Kaland] A rejtélyes rajongó

Post by Dave Starkiller on Fri Jan 03, 2020 3:43 pm

[Jessie]

- Ez itt a PokéDex. – nyitotta ki a szürke kis kütyüket a Elm professzor. Amelyek egy képernyő részből álltak, amelyik részük képes a látottak szkennelésére, és azok meghatározására. Az alsó részén pedig a érintőképernyős gombja találhatóak, amelyekkel más információkat tudhatunk meg. Ilyenek a Pokémonok tulajdonságai, mozdulatai, tulajdonságai és más egyéb dolgokat. A professzor jellemezte és bemutatta a segédeszköznek minden menüjét, ami rettentő unalmas volt. Minek ez nekem egyáltalán? Egész idáig felesleges jártam iskolába? Sokan voltunk a teremben, a 10-hez közelebb lévők életkorban hatalmas érdeklődéssel figyelték az előadást. Nekik sok újat mondhatott. Azonban ma már nem berögzött norma ilyen fiatalon útnak indulni. Személyes véleményem szerint nem is probléma ez.
Útmutató szólt arról, hogy vész esetén mi a teendő, kit értesítünk és hova fordulhatunk. Ezek után mindenkinek be kellett mutatkoznia, hogy ki ő, mint egy anonim klubban. Gáz volt. A hosszú műsor nekem hál’ istennek hamarabb véget ért, mert én már rendelkeztem Pokémonnal. Sokan még csak most vették át a professzortól őket. Távozásom a PokémonCenterig vezetett, ahol sokunkat elszállásoltak az napra.
- Te nem jössz le velünk? Mindenki bemutatja a Pokémonját! – kérdezte buzgóan a szobatársam. Eélyem sem volt megúszni, hogy ne kapjak egyet a nagy létszám miatt. Emlékezett rám a bemutatkozásról valószínűleg. Nekem csak derengett valami.
- Nem valószínű. – most hallgassam a friss nyüzsgő edzők nyálcsorgatását. Nem. Tökéletesen elleszek én itt.
- Ne viccelj már! Gyere Dave! – kezdett könyörgésbe. A nevemre is emlékszik! Én a nevére is alig, ez kényelmetlen így, viszont idegesítő a nyávogása.
- Meg mondtam, hogy nem! Mi nem tiszta ebben? – hördültem rá.
A lelkesedése abba maradt, és nem nyaggatott tovább. Az ágyam szélén üldögéltem, de nem bírtam tovább itt ülni egyhelyben. Az ablakomon kitekintve egy kis mesterséges tavat pillantottam meg az udvarban, ami igen bujanövényzettel körbe nőtt. Több intimebb, elzárt rész is található benne valószínűleg. Az aulában sikerült kislisszolni a nagy tömeg mellett, és még bombázó szavaikkal sem ragadtak meg. A poros téren áthaladva a náddal és gyékénnyel körbevett vízhez érkeztem, mellette parkosított terep fogadott kisebb ösvényekkel, azok mentén padokkal. Helyet foglaltam az egyiken, hevesen a zsebemet túrva előkaptam a cigarettásdobozom és egy apró Pokélabdát. A kandeláber halovány fénye megcsillant mindkettőn. Rágyújtottam, és megnyomtam a labda közepén található gombot, amelytől az megnagyobbodott. Felsóhajtottam.
- Staryu gyere elő! – a labda kinyílt, és egy vakító fénycsóva csapott ki elém a talajra, amelyből egy csillagalak formálódott ki, majd pár pillanattal később maga Staryu. A derekamig érhet, ékkövezete gyönyörűen csillogott.
- Hyah!
Vízi városban nőttem fel, de nem sok Staryu-val találkoztam. Túl sok környéki folyó vize folyt a városunk alá, emiatt nem volt elég sós a víz. A Staryuk a sósvízben élnek, de az édesvíztől sem lesz komolyabb gondjuk, csak táplálékot nem találnak benne. Legalább is a tankönyvek ezt mondják. Kíváncsi voltam mire is képes a kis számítógép a zsebembe ezért hát muszáj volt kipróbálnom azt is.
- Staryu a Csillag alakú  vízi Pokémon. Staryu ékköve a szivárvány hétszínében képes ragyogni, egyesek ékszerfajtaként tekintenek erre. Staryu képes regenerálni végtagjait, míg ékköve sértetlen. Élőhelye a tengerek, csillagos éjszakákon gyakran a sekély vízben található sziklákra telepszenek. – ez sok újat nem mondott, ezt nekem is el kellett szavalnom szóról szóra Pokémon ismeret órán. Hevesen nyomkodtam tovább a gombokat.
- Staryu képessége a Természetes gyógyulás, amelynek hatására sokkal gyorsabban képes elvesztett végtagjait regenerálni. Mozdulatai: Öklelés, Keményedés, Vízágyú. – Talán még sem oly haszontalan, mint elsőre gondoltam.
Staryut tanulmányoztam csak állt tétlenül előttem és fel-le mozgott a teste, mintha lélegezne. Fogalmam sincs mit kell csinálni egy Pokémonnal. Egy vékony, remegő női hang szakította félbe merengésem.
- Miért nem mondod neki, hogy csobbanjon egy kicsit a vízben, biztos örülne neki. – mikor és, hogy került ide? Észre sem vettem. Mióta lehetett itt? Láttam már ezt az alacsony, sapkás lányt. Igen, biztosan ott volt a laboratóriumban, csak rajta volt olyan pulcsi, aminek ujja belepi teljesen kézfejeit is, ha nem tűri azt fel.
Meglepettségemben nem szerettem volna neki ellenkezni, megmagyarázhatatlan módon.
- Gyerünk Staryu, hűsölj egyet!
- Hyahh! – szépen belépkedett a vízhez, ahol kitaposták a növényzetet, hogy elérhető legyen a víz, mintha boldog lett volna, de ezt nehéz megmondani pont egy Staryu-ról. Várjunk csak…
- Még is ki vagy te? – fordultam vissza a lányhoz, aki egészen idáig valószínűleg csak az ujjait tördelte, mint a jelenpillanatban.
Dave Starkiller
Dave Starkiller
Tréner

Hozzászólások száma : 3

Karakter
Hírnév:
[Kaland] A rejtélyes rajongó Left_bar_bleue0/0[Kaland] A rejtélyes rajongó Empty_bar_bleue  (0/0)
Szintpont: 0
Vagyon: 3000 PD

Back to top Go down

[Kaland] A rejtélyes rajongó Empty Re: [Kaland] A rejtélyes rajongó

Post by Jessie on Sat Jan 04, 2020 3:32 pm

/szupi, ha ilyen hosszú reagokat írsz nagyon boldog leszek : ). Milly irányítását innen átveszem./

Zavarban voltam, most először végre sikerült vele szóba keverednem és ráadásul még viszonozta is a szándékom. Boldogság is keveredett bennem emiatt, de fogalmam sem volt, hogyan kezeljem a helyzetet. Valószínűleg nem emlékszik rám, pedig már olyan sokszor találkoztunk. Csak hát, soha nem szóltunk még egymáshoz.
- M-, Milly vagyok. – a nehezén már túl vagyok. – Megláttalak itt ücsörögni gondoltam csatlakozom, a bentiek nem az én társaságom sajnos. – most különcnek fog hinni. – Egyébként egy városból érkeztünk, és egy suliba is jártunk, csak különböző évfolyamba. - dühöt éreztem magamba, szép vagy Milly. Most már leesik neki, hogy kémkedek utána én mindent tudok, ő pedig mint, ha nem is léteznék. Valahogy el kell terelnem a témát, gyerünk!
- Ez az első találkozásod Staryuval? – ezzel lelőttem magam, igen leskelődöm. – Nem szeretnéd kipróbálni mire képes? – mi mást találhattam volna ki, hogy több időt töltsünk együtt?
Jessie
Jessie
Mesélő

Hozzászólások száma : 12

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum