Pokémon Szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Adrew Realight

Go down

Adrew Realight Empty Adrew Realight

Post by Jessie on Wed Dec 25, 2019 2:14 pm

Adrew Realight 723c5f75d3ae77735847cbc55c46770e
Név: Andrew Realight

Karakter neme: Férfi

Karakter kora: 47

Kaszt: Főkoordinátor, Contest zsűritag

Kinézet:
Egy izmos, középtermetű férfi. Ki mindig kimérten, sosem csapzottan öltözködik. Szőke haja őszülésbe bocsátkozott arcszőrzetével együtt, bár ez őt korántsem zavarja, hanem egy vonzó tényezőként fogja fel. Arcra nem ráncos, de meglátszik rajta a múlóidő.
Öltözködése, mint taglaltam többségében elegáns, valamiféle inggel, slimes nadrággal, és megfelelő cipővel. Megjelenése mindig férfias.


Jellem:

Egy igen mély hangú úriember. Megválogatott és gazdag szókinccsel szól minden emberhez. Mindenki megérdemli szerinte a kedvességet, majd csak ezután dönthetünk róla, hogy ez a továbbiakban is igaz marad-e. A rosszindulat korántsem vezérli. Szereti elütni fiatalokkal időt, elmondása szerint ilyenkor ő is megfiatalodik.

Mint Contest zsűritag: 
20-as éveiben ő is még Koordinátor volt majd, ahogy felkérték rendezőnek, Contest szervezeti tagnak ez visszaszorult és inkább csak hozzájáruló személlyé vált a Contestek asztalán.
A versenyeken örömmel fogad minden buzgó újoncot, és senkinek nem szeretné elvenné a kedvét. Rengeteg építőkritikával próbál szolgálni, de az a vasöklöt hordó igazi zsűri egyén. Könnyen megnyerhető személy a színpadon. Minden fiatalban a jövőt látja.

Ismert Pokémonjai: -
Jessie
Jessie
Mesélő

Hozzászólások száma : 12

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum