Rebeka Pinkermoon

Go down

Rebeka Pinkermoon Empty Rebeka Pinkermoon

Post by Jessie on Wed Dec 25, 2019 1:22 pm

Rebeka Pinkermoon 1e0d6dbd15d123d4c53ea8bd8e0d0893
Név: Rebeka Pinkermoon

Karakter neme:

Karakter kora: 23

Kaszt: Közszereplő, Főkoordinátor, Színész

Kinézet: Rózsaszín haj színéről messziről megismerhető, hosszát nem igazán szokta vállnál hosszabbra növeszteni. Arca ápolt smink nélkül is, egy szépséghibát sem találnák rajta még akkor sem, ha közelről megvizsgálnák azt. Ez azonban nem azt jelenti, hogy sminket ne is használna, csak nincs szüksége annyira. A műszempilla a formázott szemöldököt fontosnak tartja.
Szemszíne igen ritka, hisz a zöld színt képviseli. Magasságával nem kerül szorul helyzetbe, mert átlagos.
Öltözködése nagyon változatos foglalkozása miatt. Nagyon széles skálán mozog a stílusa egészen a visszafogottól a nagyon vadig, de nagyon jó érzéke van ahhoz, hogy az megfelelő alkalomhoz tökéletes szettben vegyen részt.

Jellem: Egy ismert személy mind a televízió, mind az internet az-az a közélet világában még sem vesztette el teljesen a fejét. Legtöbbször két lábbal áll a földön. Azonban képes túllépni a határokon. Alapvetően kedves, de szereti kifejteni az adott helyzetről a véleményét, mindenről meg van a véleménye, így egy élmény neki azt megosztani. Élvezi az ismerettségét és nem szégyell ebből hasznot is húzni.
Ezt leszámítva egy kedves, aranyos, vonzó hölgyeményről beszélünk, de persze a háta mögött mindenkiről meg van a véleménye, de ezt inkább megtartja egy szűkebb körnek.

Főkoordinátori pálya: A pályafutását Contestekkel nyerte el, itt lett ismert. Főleg az után, hogy megnyerte az első Kantoi Tavasz fesztivált. Először, mint vendég zsűri tag delegált, majd egy már veterán tag adta át neki a helyét pihenésbe vonulásakor. Innen nyílt neki út különböző szerepek invitálására és tv szereplővé válásra.
A Conteseken nagyon szereti az csillogást, a szereplést és az összhangot, a harmóniát és az esztétikát. Azonban ezekből csak a legjobbat. Könnyen megnyerhető zsűritag, de érzékeli a tudatlanságot, a gyakorlatlanságot és a bizonytalanságot. Kedvesen és buzdítóan szól a koordinátorokhoz, de ki tudják zökkenteni néha napján.

Ismert Pokémonjai:
Rebeka Pinkermoon 1419456383_42
Cleffa
Beceneve: Fanny
Jessie
Jessie
Mesélő

Hozzászólások száma : 12

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum