HomeCalendarSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Kasztok, rangok

Go down 
AuthorMessage
Professor Anabell
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 18
Age : 22

Karakter
Tapasztalat:
80/100  (80/100)
Szintpont: 40
Vagyon: 1500$

PostSubject: Kasztok, rangok   Mon Dec 19, 2016 7:54 pm

A rangok vagy nevezzük eme világhoz kissé idegennek, kasztok. Az oldalon mindenkinek választania kell egyet lehetőségein belül a karakterének. Ezek leginkább a karaktered orientáltságát, céljait jellemzi. Azonban nem korlátoznak annyira a rangok, akár egy tréner is részt vehet Versenyeken, míg egy koordinátor is kihívhatja egy edzőterem vezetőjét. Ennek a célja pedig, hogy a több irányba érdeklődők is kihasználhassák az játék nyújtotta lehetőségeket.
Az pedig teljesen a játékosra hagyott ügy, hogyan is használja ki az adott kasztba sorolt karakterét.


Tréner:
Akiknek a lételemük az edzés, más edzők kihívása, és persze a teremvezetők legyőzésével begyűjthető jelvények megszerzése. Amivel részt vehetnek a trénereknek szervezett ligákban, ahol bemutathatják megszerzett tudásukat utuk során hírnevet szerezve.


Koordinátor:
Csillogás, ez fog beugrani bárkinek először a csili-vili előadásokból, amiket sugároznak szerte a világon és rengetegen próbálnak felemelkedni az elfedett valóságból. Azonban ez több mint csillogás. Kecsesség, ügyesség, összhang, időzítés, a csillogás csak is ezek után következik. A koordinátorok célja 5 szalag megszerzése, amiket a különféle típusú versenyeken zsebelhetnek be győzelmükkel. 5 szalaggal a birtokában elindulhat a Nagy fesztiválon, ahol több neves koordinátorral csaphat össze, de a végén csak egy marad.


Bűnöző:
Alvilági alakok, pénzéhes sóherek, orrvadászok, bekattantak, balfácánok vagy csak egyszerűen a gyűlöletnek teremtettek. Vannak akik bandába verődnek és vannak akik egyedül tevékenykednek, de a lényeg, hogy megkeserítek a becsületes edzők, vagy az egyszerű polgárok életét.


Megfigyelő:
Életük a világjárás, a pokémonok vagy azok faunájának, vagy az őket körülvevő flórának a megfigyelése, analizálása, papírra vetése, átgondolása, következtetések levonásával foglalkozók. Kiket nem a saját zsebszörnyeik ereje érdekel vagy az, hogy a minél többet birtokoljanak. Ők az utazótársaik vagy segítőik.


Ranger:
- NEM VÁLASZHATÓ -


Edző:
Átlagos pokémon tulajdonosok, akik nem orientálódtak egyik kaszt sem felé, lehetnek világutazók, felfedezők, tenyésztők, pokémon-doktorok és egyéb más, minek csak a fantázia szab határt. Ők azok akik kissé elzárkóznak afelől, hogy jelvényeket vagy szalagokat gyűjtsenek.


Pokemon:
- MEGPÁLYÁZHATÓ MULTIKÉNT -
Egy igen különleges kaszt. Egy Pokémon bőrébe bújva játszhatsz és írhatod le mindennapjait, kalandjait. Nem elfoghatók, de ez nem jelenti azt, hogy nem találhat ki maga mellé egy emberi társat.
Back to top Go down
View user profile
 
Kasztok, rangok
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Pokémon Szerepjáték :: Általános :: Ismertető-
Jump to: