Molen Strokeworth

Go down

Molen Strokeworth Empty Molen Strokeworth

Post by Professor Molen on Mon Dec 23, 2019 3:01 am

Molen Strokeworth 8ea0a9b558468c6cc347f3d646e69a02

Név: Molen Strokeworth

Karakter neme: Férfi

Karakter kora: 26

Kaszt: Professzor, Contest zsűritag

Kinézet:

Molen egy körülbelül 180 cm magas férfi. Frizurája átmenet nélkül felnyírt, szőkés barna színű, határozott kék szemei vonzzák más tekintetét. Szemöldöke egy bevágással követi a megfelelő divatot. Arca szőrős, de nem az igénytelen fajta.
Ruházatát általában valamilyen póló, pulcsi vagy egyszerű trikó alkotja, ha az idő megkívánja, akkor magára kapja combközépig érő vászonkabátját, amelyet ritkán gombol össze.  Kiegészítőként még egy arany nyakláncot hord a nyakában.
Ebből lekövethető, hogy nem a tipikus professzor szettet hordja.

Jellem:
Harsány nagy hangú, már messziről felismerhető csak is a hangjáról. Szereti felnagyítani a dolgokat, de tudja hol a határ. Kíváncsi és sokszor hagyja, hogy ez a tulajdonsága vakon vezesse a nagyvilágban. Segítőkész, és beszámítható ember, ha valamit megígér azt be is teljesíti. Viszont azt meg kell hagyni ami szívén az a száján. Tudását ügyesen leplezi, de nem a mosolyára érdemelte ki rangját.

Mint Contest zsűritag:
Molen professzori beállítottsága miatt nem a csillogásra fog koncentrálni, azonban az előadás minőségét ugyan úgy figyelni fogja, nem érzéketlen hozzá, hisz nem választották volna be. Leginkább a Pokémonod egészségét figyeli. A köztetek lévő ritmust mennyire sikerült elsajátítani, a Pokémon és a Koordinátor viszonyát szemrevételezi. A rizikót se felejtsük el, mérlegeli, hogy az adott kombinációk milyen veszélyesek a közönségre, a koordinátorra, és leginkább magára a Pokémonra. Ezek miatt csúnyán lehúzhatja a pontokat. Molen nem fog senkivel kesztyűs kézzel bánni szende személye ellenére.

Felszerelés:

- általában valamilyen hátizsák, ha hosszabb útra indul

    - ebben jegyzeteivel, pokélabdájival, és a létfenntartás megfelelő tárgyaival

Pénzösszeg: 7600 DP

Pokémonok:
Molen Strokeworth Shuckle
Shuckle

Szint: 45
Képesség: Torkosság - Gluttony
Jellem: Shuckle egy szórakozott lény, gyakorta nincs tisztába a helyzet súlyával. Szeret elkalandozni. Edzőjét nagyon szereti és ragaszkodik hozzá, szinte elválaszthatatlan tőle.
Mozdulatok: Gurulás (Rollout), Bogár harapás (Bug Bite), Erő hasítás (Power Split), Védőőr (Safeguard)
Professor Molen
Professor Molen
Admin

Hozzászólások száma : 51

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum