HomeCalendarSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Előtörténet szabályzata

Go down 
AuthorMessage
Professor Anabell
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 18
Age : 22

Karakter
Tapasztalat:
80/100  (80/100)
Szintpont: 40
Vagyon: 1500$

PostSubject: Előtörténet szabályzata   Wed Dec 21, 2016 12:15 pm

Az előtörténet az, amivel az első benyomást keltheted, és persze ez a jelentkezési űrlapod is mondhatni. Ez alapján fogjuk mérlegelni, hogy készen állsz e a játék megkezdésére. Persze, ha elsőre nem fogadják el, akkor mindenképp közölni fogja veled az ellenőrző staff tag a hibáid. Ezek javítása után, még egy utolsó pillantás után már kezdődhet is a kaland!

Előtörténet elvárásai:

Név: A karakter neve, aminél az angol neveket, vagy arra hajazó változatokat vagyunk hajlandóak elfogadni. Ezek jobban illenek a mi területünkön elterjedt Pokémon szériákhoz.

Karakter neme: A karakter neme.

Karakter kora:
A karakter életkora.

Kaszt: A karakternek kiválasztott kaszt.

Kinézet: A karakter kinézete, amely bő és tökéletesen körülírja a kinézetét. Kép csatolható, amelyek persze hasonlítanak az általatok választott avatarhoz.

Jellem: A karakter jelleme, hogyan is szokott viselkedni, milyen is ő, milyennek mutatja magát, vagy milyen is valójában.

Felszerelés: A karakter felszerelései, hátizsákok, azokban hordott sátrak. Azért nyolc emberre elegendő túlélő garnitúrát a karakter nem hordozhat!

Kezdő pokémon:
Az általatok kiválaszott pokemon, ->erről<- a listáról. A pokemonod jellemét, viselkedését mindenképpen mutasd be. A nemét tüntesd fel és a szintjét vagy esetlegesen a becenevét is! Kezdésként mindenki egy ötös (5) szintű pokemonnal indulhat!

Előtörténet: Az előtörténet, amelyben belepillanthatunk a karakter eddigi életébe. A gyermek kora, a családi háttere, az eddig megszerzett tapasztalati, fontosabb barátai, zsebszörnyeinek megkaparintása, az életútja. Sorolhatnám még megannyi mindent lehet kihozni ebből. Az előtörténet alsó elvárási korlátja nyolcszáz (800) szó.

Mint, ahogy fentebb már taglaltam egy staff fogja ellenőrizni a történeteteket és azt, hogy minden a megfelelő.
Az elfogadást követően a következő lépés az adatlap elkészítése, utána pedig kezdődhet a játék!
Back to top Go down
View user profile
 
Előtörténet szabályzata
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Képzések szabályzata

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Pokémon Szerepjáték :: Általános :: Szabályzat-
Jump to: