HomeCalendarSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Csaták

Go down 
AuthorMessage
Professor Anabell
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 18
Age : 22

Karakter
Tapasztalat:
80/100  (80/100)
Szintpont: 40
Vagyon: 1500$

PostSubject: Csaták   Tue Dec 20, 2016 6:48 pm

Információ a csatákról:


 • A játékosok közti harcok lebonyolítása egyszerű, rajtatok múlik, viszont egy apró sémát jó ha követtek.
 • A játéktéren belül bárhol nyithattok egy témát ahol lefolytathatjátok ezt, a cím elé írjátok oda, hogy [Harc].
  Viszont mindezek előtt keresnetek kell egy mesélőt, aki levezeti a küzdelmeteket. Ő vezeti le a pokémonjait teljesítési sikereit a küzdelemben történő dolgokat a visszaélések elkerülése érdekében. Szintúgy ő ítéli meg a nektek járó jutalmat, ami általában szintpont, akár pénz.
 • A pénz nyeremény csak annak fejében van, ha a két szemben álló fél a saját pénztárcájából felajánl egy adott összeget (arányosan), és a nyertes viszi azt.
 • Az elején fontos, hogy leírjátok egyáltalán, hogy is kerültetek oda és miként kerekedett ki a harc felkérés.
 • Csak is egy régión belül tartózkodók csaphatnak össze!
 • A vesztes oldalon harcoló pokémon(-ok) is tapasztalattal a hátuk mögött végeznek, így mindkét félnek kiosztásra kerül az szintpont (csak a mennyisége térhet el).
 • A harcban részt vevő pokémonok számát valamint annak típusát nektek kell megbeszélni, majd ezt tudatni a mesélővel. (1vs1, 2vs2, dupla, tripla stb.)
  A helyszín is rajtatok múlik, de van lehetőség a randomilizálásra is akkor pedig a mesélőn a világszeme.
 • A harcokban nincs meghatározott karakter, szó szám egy posztban, azonban annak még így is minősíthetőnek kell lennie. Nem pedig két szóból álló odahányásnak kell lennie (pl.: Jöhet egy öklelés. - és ennyi!).
 • Ki lehet fejteni ennél jobban egy ennyire eltörpülő részt is a helyzet, gondolatok kifejtésével például.


Egy rövidke példa:
Ez csak arra szolgál, hogy egy kép alakuljon ki mi is az elképzelt elvárás. A példa nem fedi a valóságot az elvárt terjedelem terén.

Mesélő: XY1 és XY2 éppen Ilex erdő sötét buja mélységében tengve próbálnak kijutni végre a rengetegből. Az időjárás borult, éppen most kezdett el enyhén szemerkélni az eső. Talán még jobban is rákezd?

XY1: Elegem van már ebből a szélsőséges időjárásból!
Soha nem kedvez nekünk. Nem de Pichu? - a pokémon helyeselte.
Épp az erdőt keresztül vágó ösvényen sétáltunk, mikor egy alak kezdett kirajzolódni a távolban a borult ég miatt még sötétebb erdőben.
- Hé te ott! Várj meg! - kiáltottam.

XY2: Eső! Tartottam ki a kezeim, hogy arra ráessen egy-két vízcsepp. Úgy imádom ha esik! Oly magával ragadó! Merengtem miközben lassan szedtem a lábaim előre az Ilex erdő közepén lévő, emberek által kitaposott csapáson. A gondolataimat egy erős hang zavarta meg.
- Várj meg! - csak is ennyit értettem az egészből. Hátra fordultam és láttam, hogy egy fiatal ember fut felém, már elég közel volt, így ezt kitudtam venni...

Mesélő: XY1 és  XY2 útjai keresztezték egymást. A következő posztban ejtsétek meg a harcra való felkérést.

XY1: - Nem érdekel, hogy ki vagy és, hogy honnan jöttél, hova tartasz! Csak csatázz velem! Nemleges válasz esetén eltiporlak!

XY2: Megvártam, miért is ne gondom, bajom nem származhat belőle. Vagy még is? Ez a modortalan zöldfülű harcra invitált engem csurgó nyállal. Gyűlölöm az ilyen embereket. Megmutatom, hogy velem ne packázzon!
- Sunflora előre!

Mesélő: A harc most már elkerülhetetlen az első kört XY1 kezdi.

XY1: - Pichu menj és tanítsuk őket móresre! - pattant le vállamról.
- Jöhet most azonnal egy édes csók! - parancsoltam. Majd egy Pichinál nagyobb rózsaszínben játszó szívecske közeledett Sunflora felé.

XY2: - Sunflora kérlek semmisítsd meg a feléd közelgő mozdulatot egy pengelevéllel. A borotva éles pengék apró darabokra szelik azt, és még a mögötte tanyázó ellenfelünket is megsebzik vele!

Mesélő:
Pichu édes csókjából származó szív közeledett Sunflora felé zselatin mozgást imitálva. Sunflora erre pengeleveleket indított, ami könnyedén átszelték a mozdulatot így az apró darabokra hullva és még a mögötte rejlő Pichut és váratlanul érte ez. Pichu fáradt.

S így tovább.
Back to top Go down
View user profile
 
Csaták
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Pokémon Szerepjáték :: Általános :: Ismertető-
Jump to: